Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τετάρτη, 25 Οκτώβριος 2017 15:53

Δήμος Κηφισιάς: Βρέθηκε πλειοδότης για την "Αλάσκα"Επιτυχημένη αποδείχτηκε η πλειοδοτική διαδικασία για την εκμίσθωση του ιστορικού αναψυκτηρίου «Αλάσκα» στο Κεφαλάρι, η οποία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 24 Οκτωβρίου στην αίθουσα «Σταύρος Βόλκος» του Δημαρχείου Κηφισιάς.

Τρεις επιχειρηματίες προσήλθαν στην πρόσκληση του Δήμου Κηφισιάς και τελικά κατοχυρώθηκε στην εταιρία "Quality taste" η οποία έχει και μεγάλη εμπειρία στο χώρο των αναψυκτηρίων, με το ποσό των 3.100 ευρώ μηνιαίως.

Δεν είναι όμως το ποσό του ενοικίου που ήταν αποτρεπτικό για την ενοικίαση του "Αλάσκα" και δεν υπήρξε μεγαλύτερη προσέλευση ενδιαφερομένων, όσο ο όρος για την ανακατασκευή του κτιρίου με χρήματα του πλειοδότη με το κόστος αυτό να υπολογίζεται κοντά στις 300 χιλ. ευρώ.

Η αντιδήμαρχος Κηφισιάς Σίσσυ Παπασπύρου ήταν επικεφαλής της επιτροπής μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ.Βαγγέλη Αυλίτη και τον Δημοτικό σύμβουλο της μειοψηφίας κ.Γιώργο Παπαδόπουλο, ενώ στην αίθουσα που γινόταν ο διαγωνισμός ήταν αρκετοί κηφισιώτες αλλά και σύμβουλοι όπως ο αντιδήμαρχος Απόστολος Κασιούρας και ο πρώην Δήμαρχος Βασίλης Βάρσος.