Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τετάρτη, 28 Ιούνιος 2017 16:19

Συγχαρητήρια Δήμου Κηφισιάς στις κορασίδες του Γ.Σ. «Ηρακλής»Συγχαρητήρια στην ομάδα βόλεϊ Κορασίδων του Ηρακλή Κηφισιάς για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων δίνει ο Δήμος Κηφισιάς και ο δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση του Δήμου σημειώνεται:

Μετά την άνοδο των γυναικών του Ηρακλή Κηφισιάς στην Α1 Εθνική Κατηγορία ήρθε και νέα επιτυχία, αυτή τη φορά, από τα κορίτσια της ομάδας.

Η ομάδα των κορασίδων κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων στους αγώνες που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο στο κλειστό Δημοτικό Στάδιο του Ζηρινείου. Διάκριση που δίνει τη δυνατότητα στις νεαρές κοπέλες για μοριοδότησή τους, για τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Ο Ηρακλής Κηφισιάς είναι ένας ολοκληρωμένος και υποδειγματικός σύλλογος. Καλλιεργεί το άθλημα από μικρή ηλικία, έχει αναδείξει κορυφαίες αθλήτριες και έχει στελεχώσει κατ΄ επανάληψη την Εθνική Ελλάδος.

Ο Δήμος Κηφισιάς και ο δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήριά τους στις αθλήτριες, στους γονείς, στον προπονητή και στη διοίκηση, όχι μόνο για τις συνεχείς επιτυχίες αλλά και για την προώθηση του Αθλητισμού και του «Ευ Αγωνίζεσθαι», αρχές πάνω στις οποίες έχτισε τον σύλλογο ο αείμνηστος ιδρυτής Αντώνης Τζήκας.