Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τρίτη, 20 Ιούνιος 2017 18:21

Την Τρίτη 27/6 τα εγκαίνια της πρώτης παιδικής χαράς για ΑμΕΑ στην ΚηφισιάΤα εγκαίνια της πρότυπης παιδικής χαράς ΑμεΑ στον Δήμο Κηφισιάς θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 27 Ιουνίου 2017 και ώρα 19.30 στον χώρο της παιδικής χαράς στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στη Νέα Κηφισιά.

Η πρώτη παιδική χαρά για ΑμεΑ, στον Δήμο Κηφισιάς μοιράζει τους τελευταίους μήνες πολλά χαμόγελα στον φιλόξενο χώρο της Πλατείας Ηρώων Πολυτεχνείου.

Ο χώρος περιλαμβάνει ειδικά πολυόργανα που μπορούν να προσφέρουν την ευκαιρία στα παιδιά έως και 14 ετών με ειδικές ανάγκες να αθληθούν και να απασχοληθούν δημιουργικά. Φέρει πινακίδα με το σήμα καταλληλότητας του Υπουργείου Εσωτερικών έχοντας όργανα και εγκαταστάσεις σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα (ΕΝ) και τη ισχύουσα νομοθεσία.

Οι υποδομές που πλαισιώνουν την παιδική χαρά, προσφέρθηκαν από φορείς και εταιρίες ενώ στο έργο σημαντική ήταν η συνδρομή φυσικών προσώπων και της Τεχνικής Υπηρεσίας και των τεχνικών συνεργείων του Δήμου Κηφισιάς.

Ευχαριστούμε θερμά:

1. Τους Ροταριανούς ομίλους:
2470 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ.Ρ
Ρ.Ο.ΚΗΦΙΣΙΑ-ΠΟΛΙΤΕΙΑ (Συντονιστής όμιλος )
Ρ.Ο.ΑΘΗΝΩΝ
Ρ.Ο.ΑΝΟΙΞΗ-ΣΕΜΕΛΗ
Ρ.Ο.ΚΗΦΙΣΙΑ-ΕΚΑΛΗ
Ρ.Ο.ΚΟΡΩΠΙ

Οι οποίοι χρηματοδότησαν τα όργανα κούνια, φωλιά, μύλος, τρίλιζα, πλαίσιο κούνιας ΑΜΕΑ .

2.Την εταιρεία “Ernst & Young Building a better working world ” που χρηματοδότησε το δάπεδο ασφαλείας.

3.Την εταιρεία εξοπλισμού παιδικών χαρών “Ηλιαχτίδα”, χρηματοδότησε και τοποθέτησε δάπεδο ασφαλείας και ειδικό κάθισμα κούνιας ΑΜΕΑ.

4.Την εταιρεία πιστοποιήσεων Eurocert, που έλεγξε την παιδική χαρά και εξέδωσε πιστοποιητικό συμμόρφωσης, χωρίς αμοιβή.