Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δευτέρα, 19 Ιούνιος 2017 16:08

Δήμος Κηφισιάς: Ζητά τη συνεργασία των πολιτών λόγω των κινητοποιήσεων της ΠΟΕ - ΟΤΑΑνακοίνωση με την οποία ζητά τη συνεργασία των πολιτών εξέδωσε ο Δήμος Κηφισιάς με αφορμή τις κινητοποιήσεις που έχει εξαγγείλει η ΠΟΕ – ΟΤΑ οι οποίες ξεκίνησαν από σήμερα Δευτέρα και θα κρατήσουν μέχρι την Πέμπτη 22/6.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Δήμου Κηφισιάς αναφέρει τα εξής:

"Ενημερώνονται οι κάτοικοι του Δήμου Κηφισιάς ότι λόγω των κινητοποιήσεων (αποκλεισμό του δημοτικού αμαξοστασίου καθαριότητας 20 & 21/6 και 24ωρη απεργία 22/6) που εξήγγειλε η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. μέχρι και την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017καθίσταται αδύνατη η αποκομιδή των απορριμμάτων και ο καθαρισμός του Δήμου.

Η αναστάτωση οφείλεται στο ζήτημα των συμβασιούχων εργαζομένων στην καθαριότητα των Δήμων, μετά και την απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου που έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο για την παράταση των συμβάσεων τους. 

Ο Δήμος Κηφισιάς βάσει του νόμου, προχωρούσε σε ανανεώσεις συμβάσεων εργαζομένων στην Καθαριότητα, για τον καλύτερο καθαρισμό του Δήμου.

Ο Δήμος Κηφισιάς καλεί τους κατοίκους και τους επαγγελματίες του Δήμου, να περιορίζουν τα απορρίμματα όσο είναι δυνατόν, ώστε να συμβάλουν στην προστασία της δημόσιας υγείας και της εικόνας του Δήμου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συμβολή των κατοίκων και των επαγγελματιών".