Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τετάρτη, 11 Ιανουάριος 2017 15:09

Βράβευση 236 πρωτοετών φοιτητών από τον Δήμο ΚηφισιάςΤους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση βράβευσε ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και η διοίκηση του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού στις 4 Ιανουαρίου 2017, στην αίθουσα «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» του δημαρχείου Κηφισιάς.

Η τελετή βράβευσης του Δήμου Κηφισιάς έγινε προς τιμήν των εισαχθέντων από τα Λύκεια της πόλης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με το σύστημα των πανελληνίων εξετάσεων του έτους 2016.

Χαιρετισμό και συγχαρητήρια έδωσαν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος και ο αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δημ. Βικέλας» και υπεύθυνος Αθλητισμού, Αχιλλέας Κουρέπης.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς στην ομιλία του τόνισε στους φοιτητές όπου κι αν βρίσκονται να μην ξεχνούν την πόλη τους, τους συγγενείς τους, τους φίλους τους, τους καθηγητές τους, γιατί είναι η πόλη τους και αντίστοιχα οι άνθρωποί τους.

Ο δε αντιπρόεδρος και υπεύθυνος Αθλητισμού τους προέτρεψε να «μαζέψουν» όση περισσότερη γνώση μπορούν διότι αποτελεί το σημαντικότερο εφόδιο στη ζωή τους.

Το 2016 από τα Λύκεια της πόλης εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΑΕΙ και ΤΕΙ) 236 μαθητές και μαθήτριες του οποίου βράβευσαν, πλην του δημάρχου Κηφισιάς και του αντιπροέδρου του «Δημήτριος Βικέλας» και Υπευθύνου οι: αντιδήμαρχος Οικονομικών, Σίσσυ Παπασπύρου, αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας, Ευάγγελος Αυλήτης, δημοτική σύμβουλους Πόλυ Αστερίου, πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης «Μένανδρος ο Κηφισεύς», Έφη Κούτση, πρόεδρος του ΚΕΜΜΕ, Κατερίνα Καραλή, πρόεδρος της Δημ. Επιτροπής Παιδείας, Γιάννης Παντελεάκης, εντεταλμένος σύμβουλος Παιδικών Σταθμών, Γιώργος Σκορδίλης, υπεύθυνος του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, καθώς και οι Νικήτας Κόκκαλης, πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δήμου Κηφισιάς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Μαρία – Χριστίνα Τσιάμα εντεταλμένη για το «Ελεύθερο Πανεπιστήμιο», Παναγιώτης Αντωνιάδης, γενικός γραμματέας του Δήμου Κηφισιάς.

Επίσης τα μέλη του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ «Δημ. Βικέλας» Περικλής ΚαραγιαννάκηςΑγγελική ΒαλασοπούλουΡόζα ΚουτσούκουΜαρία Δαμάσχη, η πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιά, Ρένα Πολίτη, αλλά και οι λυκειάρχες Δημήτρης Λάμπρης από το 1ο Λύκειο Κηφισιάς, Ελένη Σκλάβου από το 2ο Λύκειο Κηφισιάς, Ηλίας Κούτσικος από το 3ο Λύκειο Κηφισιάς.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τραγούδια του συγκροτήματος «Assoi tou Salvador».