Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρασκευή, 06 Ιανουάριος 2017 11:17

Σοβαρό τροχαίο το πρωί της Παρασκευής στο ύψος του Ζηρινείου (pic)


Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι νεκρό και δύο σοβαρά τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε στις 09:30 το πρωί της Παρασκευής 6/1 στη συμβολή της Λεωφόρου Κηφισίας με την οδό Άνδρου, στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., φορτηγάκι που κινούταν στο ρεύμα προς Αθήνα, εξετράπη της πορείας του, "καβάλησε" το διαχωριστικό (υποτυπώδες) κράσπεδο, περνώντας στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου έπεσε πάνω σε διερχόμενο ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο με τη σειρά του συγκρούστηκε με άλλα δύο που είχαν κατεύθυνση προς Κηφισιά.

Η αρχική σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά τρία άτομα και να διακομιστούν στο νοσοκομείο, ενώ ένας άνδρας ανασύρθηκε νεκρός, όμως στη στη συνέχεια, όπως έγινε γνωστό, η σύντροφος του άτυχου άνδρα που ήταν ανάμεσα στους τραυματίες παραδόθηκε στα θανάσιμα τραύματα της και εξέπνευσε.

Το ρεύμα ανόδου της λεωφόρου Κηφισίας παρέμεινε κλειστό για αρκετή ώρα μετά το θανατηφόρο συμβάν, από το ύψος της οδού Άνδρου, με την κίνηση να διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς.

Οι συνθήκες του ατυχήματος ερευνώνται από το Ανακριτικό της Τροχαίας, ενώ αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που στο εν λόγω σημείο συμβαίνει τόσο σοβαρό τροχαίο, καθώς το ρεύμα καθόδου στο ύψος της βίλας Καζούλη έχει ανάποδη κλίση με αποτέλεσμα όταν ο οδόστρωμα είναι ολισθηρό αυτοκίνητα να καταλήγουν είτε πάνω στο φωτεινό σηματοδότη, είτε να συγκρούονται με άλλα στο απέναντι ρεύμα, όπερ και εγένετο !

Οι πικροδάφνες που έχουν φυτευτεί στο κράσπεδο δεν προσφέρουν καμία απολύτως προστασία και θα πρέπει οι αρμόδιες αρχές να πάρουν κατάλληλα μέτρα, πριν ξαναθρηνήσουμε αθώα θύματα!

φωτο: enikos.gr