Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πέμπτη, 14 Μάρτιος 2019 16:53

Με επιτυχία το HEART DAY event στο Μπενάκειο Παιδικό ΚηφισιάςΜε ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Μπενάκειο Παιδικό Κηφισιάς η εκδήλωση αγάπης που στόχο είχε να την εξωτερικεύσει σε ηλικιωμένους που ζουν στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων του γηροκομείου Αθηνών, στην Action Aid που το Μπενάκειο στηρίζει εδώ και πολλά χρόνια, στη μικρή Leticia από την Βραζιλία αλλά και σε αδέσποτα πυρόπληκτα ζωάκια του Δήμου Μαραθώνα και του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα. 

Οι μοναδικές  κατασκευές που δημιούργησαν τα παιδιά με τους γονείς τους, μοιράστηκαν αναλόγως στους ηλικιωμένους του Γηροκομείου Αθηνών και στο Δήμο Μαραθώνα, ενώ τα έσοδα από πωλήσεις χορηγιών διατέθηκαν για την μικρή Leticia. 

Με ενδιαφέρον όσοι βρέθηκαν στο συγκεκριμένο event παρακολούθησαν επίσης, βιβλιοπαρουσίαση παιδικής ιστορίας με τίτλο: «Η μεγάλη νίκη της Ζωής» απο τις Εκδόσεις Σαΐτη, από τη  συγγραφέα  Ελένη Τσαλδίρη στηρίζοντας την προσπάθεια της, καθώς μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις διατέθηκαν στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ

Το Μπενάκειο Παιδικό Κηφισιάς ευχαριστεί από καρδιάς όλους όσοι από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν την πρωτοβουλία του και με περισσή αγάπη στήριξαν για μια ακόμη φορά την προσπάθεια αυτή, μοιράζοντας απεριόριστη ανακούφιση στους συνανθρώπους μας που την είχαν ανάγκη. 

Επίσης ευχαριστεί θερμά τους εκδοτικούς οίκους Ψυχογιός, Διόπτρα, Πατάκης, Μίνωας, Άγκυρα, Παπαδόπουλος και το βιβλιοπωλείο «Le livre Οuvert» στην Κηφισιά για την ευγενική προσφορά τους σε βιβλία προκειμένου ο στόχος του να έχει μεγαλύτερη ανταπόκριση. 

Ευχαριστεί επίσηε τα καταστήματα "Βενέτης" και "Alpa" για τα γλυκίσματα που προσέφεραν, καθώς και τα «Pet Stop» και «My Pet» στην Κηφισιά για την χορηγία τους σε τροφές για τα αδέσποτα.

Τέλος, θερμές ευχαριστίες απευθύνει και στο κατάστημα "Καραμανώλης" στη Δροσιά για την προσφορά του σε υλικά για τις εικαστικές δραστηριότητες.