Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πέμπτη, 11 Ιούλιος 2019 14:30

Το μήνυμα του Πρωθυπουργού για τη φονική θεομηνία στη ΧαλκιδικήΜε τους νεκρούς από το φονικό μπουρίνι να ανέρχονται στους επτάκαι δεκάδες τραυματίες να νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, ο Πρωθυπουργός εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια με ανάρτησή του στα social media.

«Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της καταστροφικής κακοκαιρίας στη Χαλκιδική και να ευχηθώ γρήγορη ανάρρωση σε όσους νοσηλεύονται. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την αποκατάσταση των ζημιών», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Πότε θα γίνουν οι επισκέψεις Μητσοτάκη στα υπουργεία που αναβλήθηκαν λόγω της καταστροφής

Σημειώνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πραγματοποιεί συνεχώς συσκέψεις με αρμόδιους υπουργούς και φορείς, ενώ ανέβαλε το σημερινό πρόγραμμα του προκειμένου να συμβάλλει και ο ίδιος στον συντονισμό των ενεργειών για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Η επίσκεψή του πρωθυπουργού στο υπουργείο Παιδείας η οποία αναβλήθηκε λόγω της διαχείρισης των συνεπειών της χθεσινής κακοκαιρίας, θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 9 το πρωί. Για τους ίδιους λόγους για αύριο μετατέθηκε και η προγραμματισμένη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης η οποία θα γίνει στις 5 το απόγευμα.

Συλλυπητήρια Παυλόπουλου για τα θύματα της κακοκαιρίας 

Τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της καταστροφικής κακοκαιρίας στην Χαλκιδική εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε την συμπαράστασή του στις οικογένειες των θυμάτων και την ταχύτερη ανάρρωση των τραυματιών.

Ολόκληρη η δήλωση:

«Εκφράζω την οδύνη μου για τα θύματα της καταστροφικής κακοκαιρίας στην Χαλκιδική και διαβιβάζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια καθώς και την αμέριστη συμπαράστασή μου προς τις οικογένειές τους και τους οικείους τους. Στους δε νοσηλευόμενους τραυματίες εύχομαι όσο το δυνατόν ταχύτερη ανάρρωση.»