Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τρίτη, 14 Νοέμβριος 2017 10:14

Ν.Δ. για μέρισμα: Θράσος από τον Πρωθυπουργό των φόρωνΘράσος καταλογίζει η Νέα Δημοκρατία στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με αφορμή το διάγγελμά του για το κοινωνικό μέρισμα, καταλογίζοντάς του ότι παρουσιάζει ως δώρο στους συνταξιούχους την επιστροφή εισφορών που έχει ήδη επιδικάσει υπέρ τους η Δικαιοσύνη.

«Ο πρωθυπουργός των φόρων Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει 700 εκατ. ευρώ από τα 14,5 δισ. ευρώ που έχει υφαρπάρξει από τους Έλληνες, γονατίζοντας την μεσαία τάξη και κάνοντας τους φτωχούς φτωχότερους», σημείωσε σε ανακοίνωσή της η Ν.Δ.

Η Πειραιώς πρόσθεσε ότι «είχε, μάλιστα, το θράσος να παρουσιάσει ως δώρο στους συνταξιούχους την επιστροφή των εισφορών τους που έχει ήδη επιδικάσει υπέρ τους η Δικαιοσύνη και να υποσχεθεί μπόνους στα τιμολόγια της ΔΕΗ λόγω της αποτυχίας του να την εξυγιάνει».

«Υ.Γ. Η επίσπευση των ανακοινώσεων για το μέρισμα οφείλεται προφανώς στο άγχος του κ. Τσίπρα να ξεφύγει από τις νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Καμμένου που ξεγυμνώνουν πια την Κυβέρνησή του», κατέληξε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.