Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σάββατο, 17 Ιούνιος 2017 15:37

Λονδίνο: Φόβοι για κατάρρευση του Πύργου - Έκλεισαν γραμμές του μετρόΌλες οι στάσεις του μετρό μεταξύ του σταθμού Hammersmith και του σταθμού City, αλλά και μεταξύ των σταθμών Edgeware Road και Hammersmith έχουν κλείσει, αφού υπάρχουν φόβοι πως το θηριώδες κτίριο των 24 ορόφων, που τυλίχθηκε στις φλόγες την περασμένη Τετάρτη, 14.06.2017, ενδέχεται να καταρρεύσει!

Εκπρόσωπος της εταιρείας τόνισε πως η απόφαση για την εκκένωση των προαναφερθείσων γραμμών πάρθηκε κατόπιν αιτήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τονίζοντας πως η εταιρεία δεν έχει δεχθεί "ποτέ στην πρόσφατη ιστορία" κάποιο παρόμοιο αίτημα και μάλιστα δεν ήταν σε θέση να δώσει περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το πότε θα επαναλειτουργήσουν οι γραμμές.

"Πάντα ενεργούμε με βάση τα αιτήματα των υπηρεσιών ασφαλείας, είτε είναι η Αστυνομία είτε η Πυροσβεστική" τόνισε χαρακτηριστικά, την ώρα που χιλιάδες σχολεία, νοσοκομεία και κτίρια στην Αγγλία ενδέχεται να πρέπει να περάσουν από το... μικροσκόπιο των Αρχών, ούτως ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο κάποιας ακόμη... εγκληματικής αδιαφορίας στην κατασκευή, όπως συνέβη και στον Πύργο του Γκρένφελ και που αποτέλεσε την αιτία για να θρηνεί η χώρα δεκάδες ανθρώπινες ζωές...