Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δευτέρα, 23 Οκτώβριος 2017 10:24

Grand Foyer: Σπούδασε και εξασφάλισε την επαγγελματική σου αποκατάσταση!Το Grand Foyer άνοιξε τις πύλες του στην κατάρτιση και σας υπόσχεται υψηλή ποιότητα υπηρεσιών μέσα σε ένα όμορφο και κατάλληλο εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Ο πρωταρχικός στόχος και η βασική επιδίωξη του εκπαιδευτικού φορέα Grand Foyer είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών και η έρευνα για τη διασφάλιση νέων ειδικοτήτων και τομέων σπουδών με άμεση απορρόφηση από την αγορά εργασίας.

Oι ειδικότητες που προσφέρονται είναι οι ακόλουθες:

- Μαγειρική
- Ζαχαροπλαστική
- Τουριστικό Στέλεχος
- F & B Management
- Ονυχοπλαστική
- Μακιγιαζ
- Spa Management

Επιπλέον το Grand Foyer διασφαλίζει σε όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά ισότιμη πρόσβαση στην κοινωνία της γνώσης και της κατάρτισης.

Το Grand Foyer για τον λόγο αυτό αποτελεί μια μοναδική συνεργασία ανθρώπων της εκπαιδευτικής κοινότητας με κοινές ευαισθησίες και πεποιθήσεις, όπου επαναπροσδιορίζει το ανθρωπιστικό δίπτυχο κοινωνία και εκπαίδευση.

Το όραμα του είναι να προσφέρει και να αναβαθμίσει τον τομέα της εκπαίδευσης πραγματοποιώντας παράλληλα κάποια από τα όνειρα και τις φιλοδοξίες των νέων ανθρώπων με συνέπεια, υπευθυνότητα και αγάπη για το κοινωνικό σύνολο.

Πληροφορίες – Εγγραφές:

Λoυίζης Ριανκούρ 59, Πανόρμου (πλησίον μετρό)

Τηλ.: 210 6910012

Email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Site: www.grandfoyer.gr