Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κυριακή, 21 Φεβρουάριος 2016 10:46

Bραδιά κλασσικής μουσικής στις 27 Φεβρουαρίου στο 3ο Γυμνάσιο ΚηφισιάςΗ καλή μουσική δε φθείρεται με το πέρασμα του χρόνου, δεν παλιώνει, και απευθύνεται σ΄ όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως ηλικίας, μουσικής κατάρτισης και γνώσεων.

Οι συναυλίες της Φιλαρμονικής του Βερολίνου που προβάλλονται τακτικά σε απευθείας αναμετάδοση στο αμφιθέατρο του 3oυ Γυμνασίου Κηφισιάς, έγιναν πια συνήθεια.

Μια πραγματικά «καλή» συνήθεια που εμπλουτίζει τις εμπειρίες μας στον πολιτισμό και μας δίνει την ευκαιρία να μετέχουμε όλο και περισσότερο στην τέχνη της μουσικής.

Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που έχουμε αυτή τη δυνατότητα ως σχολείο, να προσφέρουμε παιδεία πολιτισμού στα παιδιά αλλά και στο φιλόμουσο κοινό της Κηφισιάς.

Στις 27 Φεβρουαρίου, στις 8 το βράδυ θα ακούσουμε γαλλική μουσική του A. Roussel και τουJ.Ph. Rameau, όπως και μουσική του σύγχρονου πολωνού συνθέτη K. Szymanowsky με τον συμπατριώτη του D. Stabrawa στο βιολί.

Στο τιμόνι της ορχήστρας ο εξαιρετικός Sir Simon Rattle, μόνιμος διευθυντής και ανανεωτής της Φιλαρμονικής του Βερολίνου, που είχαμε τη χαρά να τον δούμε και τον Οκτώβριο, να διευθύνει την 9η Συμφωνία του Μπετόβεν.

Δήμητρα Κόρδη - Καθηγήτρια Μουσικής 3ου Γυμνασίου Κηφισιάς