Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δευτέρα, 30 Δεκέμβριος 2013 13:16

«Σώστε τον Άϊ – Βασίλη» στο Μουσείο Γουλανδρή

Mε ιδιαίτερη επιτυχία και αυξημένη προσέλευση συνεχίζεται (ως τις 12 Ιανουαρίου) το μεγάλο εορταστικό πρόγραμμα «Σώστε τον Άϊ – Βασίλη» στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

Το πρόγραμμα των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων είναι βασισμένο στην φιλοσοφία του Μουσείου: Φύση - Περιβάλλον - Πολιτισμός και εστιάζει στο επίκαιρο περιβαλλοντικό θέμα της τήξης των πάγων για να στείλει το μήνυμα ότι η κλιματική αλλαγή μας αφορά όλους:

Οι πάγοι λιώνουν…

Για να σωθεί ο Αι Βασίλης που έχει αποκλειστεί στον Β. Πόλο και να μοιράσει τα δώρα του, το Μουσείο μεταμορφώνεται μαγικά σε χώρο όπου η μουσική, το θέαμα, οι δράσεις αλληλοσυμπληρώνονται με στόχο την χαρά, την γνώση, το παιχνίδι, την δημιουργική και ποιοτική ψυχαγωγία.

Στο Αίθριο του Κέντρου Γαία, σ’ ένα εντυπωσιακό αρκτικό τοπίο, ο Αϊ Βασίλης περιμένει τα παιδιά και όλη την οικογένεια να διασκεδάσουν, να μάθουν τον τρόπο που ο καθένας μας μπορεί να συμβάλει στην διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος και να καθησυχάσουν τον Αϊ Βασίλη, πριν το ταξίδι του!

Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας

Καθημερινές: 9 π.μ. - 4 μ.μ., Σαββατοκύριακα: 10 π.μ. - 6 μ.μ.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Ενήλικες:10€
Παιδιά, φοιτητές, άτομα άνω των 65 ετών: 6 €
Οικογένειες με 2 παιδιά: 30€, με 3 παιδιά: 34€
Παιδιά έως 2 ετών, AμΕΑ, εθελόντριες Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας: δωρεάν

Έκπτωση 50% : Πολύτεκνες οικογένειες, άνεργοι με κάρτα ΟΑΕΔ, εκπαδευτικοί, ξεναγοί, Φίλοι Μουσείων, μέλη ICOM, δημοσιογράφοι.

Τις ημέρες που δεν θα γίνονται όλες οι δραστηριότητες (13 και 17 - 20 Δεκεμβρίου 2013 και 7 - 10 Ιανουαρίου 2014), θα ισχύει το κανονικό εισιτήριο εισόδου:
Ενήλικες: 6 €, παιδιά 4 €